Lej Et Gratis Fadølsanlæg!

Skal du holde fest?

Hos Godthaab Bryghus kan du leje dit helt eget fadølsanlæg, og skænke litervis af fadøl til din firmafest, fødselsdagsfest, m.m.

Du kan leje vores fadølsanlæg helt gratis, så snart du køber vores egen øl fra Godthaab Bryghus!

Bad Santa
is back in town!

Vores juleøl, lavet på det reneste grønlandske vand, krydderier og en kombination af verdens bedst malt!

En øl med en duft af kanel, ingefær og nellikker og undertoner af belgisk gær. Den første mundfuld smager af ren og skær julestemning. Let drikkelig, forfriskende, og med en frugtig og syrlig eftersmag.

Perfekt til klassiske juleretter!

fra 62 kr pr. liter

Vores Lokalbryggede Øl

brown_ale

Brown Ale

Light Northern English Brown ale defined by malty, bready, and chocolate character.

High mashing temperatures and caramelized malts bring forth a rich and smooth body.  Drink in the spring sunshine.

Palaarsuaq.png

Palaarsuaq

Palaarsuaq, grønlandsk for gavtyv eller “en værre en”, lokker dine smagsløg med dens milde frugtsmag af humlen Mandarina Bavaria, og overasker med en undertone af mørk karamel. Kombinationen af de forskellige typer malt giver en let eftersmag der minder om ristet rugbrød.

Paarnat_768x766

Paarnat

An easy drinking ale featuring handpicked Greenlandic blackberries.

Don’t let the color scare you, it comes from a light touch of Carafa II malt that provides light and refreshing roastiness, begging for another sip.

Kölsch-768x766

Kölsch style

Light and easy drinking Kolsch style beer, perfect for summer days!

Mild bitterness and fruitiness imparted by Warrior and Amarillo hops, in harmony with light tartness from wheat. Our take on one of the most popular German ales.

Classic-Baja.png

Classic Bâja

Classic, our flagship brand, is an easy drinking malt forward beer.

The round body and caramel notes will keep you warm in spite of the unpredictable Greenlandic weather. Classic is a beer that brings friends together. Enjoy with food.

Classic-Baja.png

Classic Bâja

Vores klassiske Classic

Classic er vores bryggeris flagskib; en let drikkelig øl med masser af smag fra malten. Øllen har en fyldig, rund smag med undertoner af karamel, som holder dig varm i det grønlandske klima. Classic er skabt til at nydes blandt venner.

Umimak-Baja.png

Umímak Bâja

Vores stærkeste øl!

Moskusnavnet skal udtrykke den kraft, der findes i dette øl.
Det drejer sig om en slags Bock øl, der er gæret med en speciel overgær. Man mærker ikke dens 7% alkohol, men man vil derimod bemærke nydelsen af denne særlige øl. Det resterende maltsukker i Umímak har en mættende virkning og undertrykker det bitre i øllet. Umímak formår at lave kolde dage om til varme og er derfor som skabt til Grønland.

Snowflake.png

Nittaalaq

American Pale Ale

American Pale Ale er alt hvad ølverden pt. snakker om. Som vores første forsøg på at lave en APA har vi skabt Nittaalaq (Snowflake). En frugtig, jordlig og græn-agtige humle blanding skaber en bestemt og bitter citrus-agitg øl. Humlen skinner virkelig igennem her, men malten viser sig også på tungen så snart man tager en tår af Nittaalaq. Især god til mad, hvor øllen vil hjælpe med at rense munden og smagsløgene, så hver bid smager som den første.

Palaarsuaq.png

Palaarsuaq

En let English Brown Ale

Palaarsuaq, grønlandsk for gavtyv eller “en værre en”, lokker dine smagsløg med dens milde frugtsmag af humlen Mandarina Bavaria, og overasker med en undertone af mørk karamel. Kombinationen af de forskellige typer malt giver en let eftersmag der minder om ristet rugbrød.

Priser

Classic Bâja

Vores klassiske Classic
fra 60,- - pr. liter -
 • 4,09% Alkohol
 • Literpris 60kr ved køb af OVER 30 liter
 • Literpris 62kr ved køb UNDER 30 liter

Umímak Bâja

Vores stærkeste øl!
fra 70,- - pr. liter -
 • 7,09% Alkohol
 • Literpris 70kr ved køb af OVER 30 liter
 • Literpris 72kr ved køb UNDER 30 liter

Nittaalaq

American Pale Ale
fra 48,- - pr. liter -
 • 4,09% Alkohol
 • Literpris 48kr ved køb af OVER 30 liter
 • Literpris 52kr ved køb UNDER 30 liter

Palaarsuaq

English Brown Ale
fra 48,- - pr. liter -
 • 10 liter
 • Literpris 48kr ved køb af OVER 30 liter
 • Literpris 52kr ved køb UNDER 30 liter

Book Et Fadølsanlæg Nu!

Udlejningsbetingelser

Ved at leje fadølsanlæg hos Godthaab Bryghus godkender du følgende handels- og udlejningsbetingelser:

Bestilling:
Efter vi har modtaget din indsendte kontaktformular kontakter vi dig for at be- eller afkræfte om vi har mulighed for at udleje fadølsanlægget og levere den ønskede type og mængde øl på de valgte dage. Her vil vi efterfølgende aftale betaling med dig, og bede om dit kontonummer.

 

Vigtigt om Øllet:
Der kan som minimum bestilles 15 liter fadøl. Efter aftale med lejer producerer vi det ønskede antal fadølsfustager, og den ønskede mængde øl. 

Alle åbnede fadølsfustager som der er blevet tappede af, vil blive afregnet som værende tomme. Som bryggeri har vi ikke mulighed for at genanvende øllet, når først forseglingen inde i fustagen er blevet brudt. Det vil sige hvis der tappes 1 liter af en 30 liters fustage, vil lejer blive opkrævet betaling for hele fustagen. 

Fulde fustager hvor plomberingen ikke er brugt kan returneres, hvorefter lejer tilbagebetales for mængden af returneret øl.

 

Betaling:
Privatpersoner kan betale for køb af fadølsfustager samt leje af fadølsanlæg og depositum på Daddy’s Brew Pub, eller via bankoverførsel. Beløbet skal være modtaget på vores konto inden fadølsanlæg og fustager kan udleveres.

Såfremt det ønskes kan virksomheder modtage en faktura for udlejning, efter aftale.

 

Depositum:
Fadølsanlægget kan kun lejes gratis i forbindelse med køb af øl fra Godthaab Bryghus. Yderligere kræver vi et depositum på 1.500,00kr, som tilbagebetales ved returnering af udlejede fadølsanlæg, såfremt dette/disse ikke har taget skade eller viser andre former for brugsspor. 

Efter returnering af fadølsanlægget, checkes dette igennem af vores bryggeripersonale, hvorefter depositummet tilbage overføres til oplyste kontonummer. 

 

Udlejning: 
Lejeperioden gælder 4 dage, hvorefter udlejede fadølsanlæg samt fyldte og/eller tomme fustager skal returneres til os på adressen Imaneq 30, 3900 Nuuk. Lejer står selv for afhentning af fadølsfustager og fadølsanlæg på selv samme adresse.

Har vi ikke modtaget udlejede anlæg og fustager senest kl 12:00 på 4. dagen, pålægges der et gebyr på 250,00kr i forsinkelsesgebyr pr. dag, frem til fadølsanlægget er returneret. Forsinkelsesgebyret vil blive trukket fra depositummet, og såfremt vores ejendom skulle blive yderligere forsinket vil betaling blive opkrævet af lejer ved indlevering af fadølsanlægget og fustagerne. 

 

Levering:
Ved tilvalg af vores udbringningsservice vil der blive opkrævet yderligere 750,00kr, hvorefter vi sender en bryggeritekniker ud der leverer, opstiller, kalibrere og klargøre fadølsanlægget for jer. Efter aftale sender vi også en bryggeritekniker ud for at afhente tomme fustager og fadølsanlægget.

 

Rengøring:
Alle udlånte fadølsanlæg skal returneres i rengjort stand. Skulle fadølsanlæggende kræver yderligere rengøring trækkes dette fra lejerens depositum.

Godthaab Bryghus
Imaneq 30, 3900 Nuuk

Kontakt

Heca-Nuuk-Thumbnail-Small@2x.png

En del af HECA NUUK A/S
Copyright © 2020 Godthaab Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.