Bryghusets Historie

Vores bryghus ligger i hjertet af Nuuk i bygning 54 – en af byens allerældste huse, der har gennemgået adskillige renoveringer, ny- og ombygning igennem tidernes løb.

Bryggeriet har også lagt navn til bygning, Godthaab Bryghus, som med sine ca. 3.000 kvadratmeter er en af Nuuks største erhvervsbygninger, og i dag rummer bygningen foruden bryggeriet restauranterne Killut, Aurum, værtshuset Daddy’s Brew Pub og diskoteket Aurum By Night.

Hvad gør vores øl bedre end det meste?

Der er mange grunde til at vælge øl fra vores bryghus frem for de mærker du måske kender nede fra butikkerne.

I vores bryggeri gør vi brug af de bedste ingredienser, og vi bruger alle de lokale råvarer vi kan komme i nærheden af. Vi tror på at vi kun kan brygge det bedste øl i Grønland, hvis vi bruger det allerbedste fra naturen som del af vores bryggeriproces.

Vi både mærker og måler efter

Det at brygge øl er et meget passionsdrevet håndværk, og voresbrygmester Jörg kombinerer det traditionelle bayerske øl renlighedspåbud Reinheitsgebot, der daterer helt tilbage til år 1516 med nye og moderne teknikker.

Hos Godthaab Bryghus går vi ikke bare op i at tallene stemmer i vores regneark når vi brygger vores øl; vi smager efter og bruger vores sanser for at sikre at hver af vores bryg har den allerhøjeste kvalitet.

Persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK HOS NILAK A/S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Nilak A/S.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante og gældende lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler:

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi bruger bl.a. cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Nilak A/S indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.bryghuset.gl er Kældermester, Niels Beier, Imaneq 30, 3900 Nuuk.

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Simply.com, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Simply.coms datacentre.

Vi bruger eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instrukser og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores og din garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder:

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få ændret dine persondata

• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til info@nilak.gl.

Godthaab Bryghus
Imaneq 30, 3900 Nuuk

Kontakt

Heca-Nuuk-Thumbnail-Small@2x.png

En del af HECA NUUK A/S
Copyright © 2020 Godthaab Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.