Vores Øl

Classic Bâja, 5,09%

Vores klassiske Classic

Classic er vores bryggeris flagskib; en let drikkelig øl med masser af smag fra malten. Øllen har en fyldig, rund smag med undertoner af karamel, som holder dig varm i det grønlandske klima. Classic er skabt til at nydes blandt venner.

Cloudy Classic, 5,09%

En klassiker med et ufiltreret twist

Ud fra vores bryggeris flagskibsøl, Classic Bâja, har vi brygget denne ufiltrerede Classic variant: samme Classic som du kender den, men med en meget bredere og dybere smag.

Umímak Bâja, 7,09%

Vores stærkeste øl på hele 7,09%

Moskusnavnet skal udtrykke den kraft, der findes i dette øl.
Det drejer sig om en slags Bock øl, der er gæret med en speciel overgær. Man mærker ikke dens 7% alkohol, men man vil derimod bemærke nydelsen af denne særlige øl. Det resterende maltsukker i Umímak har en mættende virkning og undertrykker det bitre i øllet. Umímak formår at lave kolde dage om til varme og er derfor som skabt til Grønland.

Nittaalaq, 4,0%

En forfriskende American Pale Ale

American Pale Ale er alt hvad ølverden pt. snakker om. Som vores første forsøg på at lave en APA har vi skabt Nittaalaq (Snowflake). En frugtig, jordlig og græn-agtige humle blanding skaber en bestemt og bitter citrus-agitg øl. Humlen skinner virkelig igennem her, men malten viser sig også på tungen så snart man tager en tår af Nittaalaq. Især god til mad, hvor øllen vil hjælpe med at rense munden og smagsløgene, så hver bid smager som den første.

Palaarsuaq, 4,0%

Banditten: en English Brown Ale

Palaarsuaq, grønlandsk for gavtyv eller “en værre en”, lokker dine smagsløg med dens milde frugtsmag af humlen Mandarina Bavaria, og overasker med en undertone af mørk karamel. Kombinationen af de forskellige typer malt giver en let eftersmag der minder om ristet rugbrød.

Bad Santa

Verdens bedste juleøl fra julemandens land!

Vores juleøl, lavet på det reneste grønlandske vand, krydderier og en kombination af verdens bedst malt!

En øl med en duft af kanel, ingefær og nellikker og undertoner af belgisk gær. Den første mundfuld smager af ren og skær julestemning. Let drikkelig, forfriskende, og med en frugtig og syrlig eftersmag.

Perfekt til klassiske juleretter!

Smag vores iskolde øl i dit eget hjem!

Er du blevet tørstig af at læse om vores øl? 

Du købe fadølsfustager hos os, og låne et fadølsanlæg med hjem til at skænke med helt gratis!

Kom ned til en smagsprøve!

Hver fredag har vi bryggerirundvisning, hvor vi åbner dørene op for alle øl interesserede. 

Kom ind og få en rundvisning af vores tyske brygmester Jörg, og hør om bryggeriets historie, vores bryggeriprocesser og smag på vores forskellige ølvarianter – rundvisningen slutter af med stegt flæsk ad libitum i vores lækre restaurant, Killut! 

Godthaab Bryghus
Imaneq 30, 3900 Nuuk

Kontakt

Heca-Nuuk-Thumbnail-Small@2x.png

En del af HECA NUUK A/S
Copyright © 2020 Godthaab Bryghus. Alle rettigheder forbeholdes.