Brew Show

- Kom med på en spændende bryggeri rundvisning! -

Kom med til vores Brew Show!

Hver fredag har vi bryggerirundvisning, hvor vi åbner dørene op for alle øl interesserede.

Kom ind og få en rundvisning af vores brygmestre Ana og Dave, og hør om bryggeriets historie, vores bryggeriprocesser og smag på vores forskellige ølvarianter – rundvisningen slutter af med “Hunter’s Pie lavet med vores Classic” i vores lækre restaurant, Killut!

Obs: Rundvisningen foregår på engelsk

Pris: kun 199,00!

Fra fast til flydende

Hør meget mere om hvordan vi behandler de forskellige typer malt og humle vi bruger, og lær hvordan de mange forskellige kornsorter bidrager med forskellige smagskarakteristikker.

Ana og Dave er også åben for spørgsmål for alle øl-entusiaster der er interesserede i selv at brygge.

Smag forskellen

Smag på udvalgte varianter af det øl vi brygger, og se om du kan identificere nogle af de mange smagsnuancer der dukker op på tungen. 

Til hvert Brew Show vil der minimum være 2 forskellige fadølsanlæg klargjort med nogle af vores klargjorte bryg, og du vil få muligheden for at tappe øl direkte af vores enorme 5.000 liters tanke!

Slut aftenen af med Hunter's Pie !

Har du lige brug for at få lidt mad indenbords efter al den ølsmagning?

Bare rolig, efter bryggerirundvisningen serverer vi “Hunter’s Pie lavet med vores Classic” i vores lækre nye grønlandske restaurant Killut, hvor du kan sidde i rolige og hyggelige omgivelser og spise alt det Hunter’s Pie du kan rumme!

Book plads til Brew Show!

Måske er der plads allerede på fredag!

Vælg en dato i kalenderen nedenfor, of angiv venligst i kommentarfeltet hvor mange personer din booking gælder for.

Vælg en dato i kalenderen nedenfor, of angiv venligst i kommentarfeltet hvor mange personer din booking gælder for.

Vi tager senest imod booking til Brew Show i den gældende uge dagen før, for at køkkenet kan forberede buffet til et afstemt antal personer. 

Brew Show betingelser

Du ved, alt det med småt...

Bookingfrist:
Vi tager senest imod booking til Brew Show i den gældende uge dagen før, for at køkkenet kan forberede buffet til et afstemt antal personer. 

Kapacitet & Ombooking:
Vores bryggeri har kapacitet til 25 personer, og skulle der opstå dobbeltbookinger eller lign. i vores system kontakter vi den seneste booking for at ombooke jer til en dato med mere kapacitet. 

Aflysning:
Udeblivelse fra booket Brew Show resulterer i vi har forberedt en masse gode oplevelser og mad forgæves, hvilket vil resultere i et tab for os. Derfor bliver du som deltager i vores Brew Show nødt til melde afbud for din deltagelse senest 24 timer før Brew Show afvikles.