Lej Et Gratis Fadølsanlæg!

Skal du holde fest?

Hos Godthaab Bryghus kan du leje dit helt eget fadølsanlæg, og skænke litervis af fadøl til din firmafest, fødselsdagsfest, m.m.

Du kan leje vores fadølsanlæg helt gratis, så snart du køber vores egen øl fra Godthaab Bryghus!

Priser

Classic

Our Bestseller

fra

60,-

- pr. liter -

Alle åbnede fustager afregnes som var de tomme.

Nittaalaq

American Pale Ale

fra

48,-

- pr. liter -

Alle åbnede fustager afregnes som var de tomme.

Umìmak

Balanced, warming. 15 IBU

fra

80,-

- pr. liter -

Alle åbnede fustager afregnes som var de tomme.

Red Ale

Malt flavour and Balanced.

fra

70,-

- pr. liter -

Alle åbnede fustager afregnes som var de tomme.

Greenlandic Stout

Dark malt flavor with herbal notes from local herbs.

fra

60,-

- pr. liter -

Alle åbnede fustager afregnes som var de tomme.

Book Et Fadølsanlæg Nu!

Udlejningsbetingelser

Ved at leje fadølsanlæg hos Godthaab Bryghus godkender du følgende handels- og udlejningsbetingelser:

Bestilling:
Efter vi har modtaget din indsendte kontaktformular kontakter vi dig for at be- eller afkræfte om vi har mulighed for at udleje fadølsanlægget og levere den ønskede type og mængde øl på de valgte dage. Her vil vi efterfølgende aftale betaling med dig, og bede om dit kontonummer.

 

Vigtigt om Øllet:
Der kan som minimum bestilles 15 liter fadøl. Efter aftale med lejer producerer vi det ønskede antal fadølsfustager, og den ønskede mængde øl. 

Alle åbnede fadølsfustager som der er blevet tappede af, vil blive afregnet som værende tomme. Som bryggeri har vi ikke mulighed for at genanvende øllet, når først forseglingen inde i fustagen er blevet brudt. Det vil sige hvis der tappes 1 liter af en 30 liters fustage, vil lejer blive opkrævet betaling for hele fustagen. 

Fulde fustager hvor plomberingen ikke er brugt kan returneres, hvorefter lejer tilbagebetales for mængden af returneret øl.

 

Betaling:
Privatpersoner kan betale for køb af fadølsfustager samt leje af fadølsanlæg og depositum på Daddy’s Brew Pub, eller via bankoverførsel. Beløbet skal være modtaget på vores konto inden fadølsanlæg og fustager kan udleveres.

Såfremt det ønskes kan virksomheder modtage en faktura for udlejning, efter aftale.

 

Depositum:
Fadølsanlægget kan kun lejes gratis i forbindelse med køb af øl fra Godthaab Bryghus. Yderligere kræver vi et depositum på 1.500,00kr, som tilbagebetales ved returnering af udlejede fadølsanlæg, såfremt dette/disse ikke har taget skade eller viser andre former for brugsspor. 

Efter returnering af fadølsanlægget, checkes dette igennem af vores bryggeripersonale, hvorefter depositummet tilbage overføres til oplyste kontonummer. 

 

Udlejning: 
Lejeperioden gælder 4 dage, hvorefter udlejede fadølsanlæg samt fyldte og/eller tomme fustager skal returneres til os på adressen Imaneq 30, 3900 Nuuk. Lejer står selv for afhentning af fadølsfustager og fadølsanlæg på selv samme adresse.

Har vi ikke modtaget udlejede anlæg og fustager senest kl 12:00 på 4. dagen, pålægges der et gebyr på 250,00kr i forsinkelsesgebyr pr. dag, frem til fadølsanlægget er returneret. Forsinkelsesgebyret vil blive trukket fra depositummet, og såfremt vores ejendom skulle blive yderligere forsinket vil betaling blive opkrævet af lejer ved indlevering af fadølsanlægget og fustagerne. 

 

Levering:
Ved tilvalg af vores udbringningsservice vil der blive opkrævet yderligere 750,00kr, hvorefter vi sender en bryggeritekniker ud der leverer, opstiller, kalibrere og klargøre fadølsanlægget for jer. Efter aftale sender vi også en bryggeritekniker ud for at afhente tomme fustager og fadølsanlægget.

 

Rengøring:
Alle udlånte fadølsanlæg skal returneres i rengjort stand. Skulle fadølsanlæggende kræver yderligere rengøring trækkes dette fra lejerens depositum.